2023 Kış Trendleri
3.8 (4)

2023 kış trendleri pek çok farklı kombinde ortaya çıktı. Modayı takip edenler ve 2023 kış trendleri konusunda bilgi almak isteyenler için birçok parça bulunmaktadır. Hemen hemen herkesin ilgisini çeken ve sahip olmak isteyeceği son trendler reyonlardaki yerlerini almaya başladı bile.

Puffer Mont Etkilemeye Devam Ediyor

Puffer Mont
Puffer Mont

2023 kış trendleri arasında yer alan puffer mont seçenekleri modayı oluşturmaya devam ediyor. Günümüzde en fazla tercih edilen ve dış giyim ürünleri arasında yer alan puffer montlar, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte trend olmaya başlıyor. Tüm sezon kullanılabilecek bir parça gerekiyorsa, puffer mont her parça ile kombin yapılabilir. Günlük görünümüne şıklık katmak isteyenler, 2023 kış trendleri arasında da puffer mont almayı tercih ediyor.

2023 Kış Trendleri Leopar Desenle Yükselişte!

Leopar Desenli parçalar
Leopar Desenli parçalar

Tüm zamanların en fazla ses getiren trendleri göz önüne getirildiğinde leopar desen ortaya çıkmaktadır. Dikkat çekici, etkileyici ve sansasyonel bir izlenim ortaya çıkartan leopar deseni, günümüzün teknolojisi ile birleşerek dişil ve çok etkileyici parçalarla gündeme geldi. 2023 kış trendleri arasında da yerini korumayı başaran leopar desenli parçalar, moda severler tarafından tercih edilmeye devam ediyor.

Her Sezonun Trendi Deri

Deri kıyafet trendi
Her Sezonun Trendi Deri

Deri parçalar kış sezonunun vazgeçilmez ürünlerini oluşturmaktadır. Oldukça sevilen ve tercih edilen deri parçalar, zarafet ve şıklığı beraberinde getiriyor. Bilhassa siyah deri parçaların yanı sıra, kahverengi deri parçalar da bu sezon gündeme gelmeye başladı. 2023 kış trendleri arasında en fazla hit yapan parçalardan biri de bol kesim deri pantolon olarak göze çarpmakta. Özellikle ceket modelleriyle kolay bir şekilde kombinlenebilen söz konusu parça, kullanıcılarını bekliyor.

Klasik Bir Trend; Kovboy Çizmesi

Kovboy Çizmesi
Kovboy Çizmesi

Sezona tekrar trend olabilen diğer bir parça kovboy çizmesi. Bir dönemin efsane parçası kovboy çizmesi, günümüzde de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hit haline gelen kovboy çizmesi, 2023 kış trendleri arasında da en fazla dikkat çeken parçalardan biri olarak ilan edildi. Bilhassa işlemeli ve desenli modelleri ile ön planda olan kovboy çizmesi, trendler arasındaki yerini koruyor.

2023 Sonbahar Kış Trendlerinde Göze Çarpanlar

1-) 2023 sonbahar kış trendleri arasında pullarla dolu parçalar gündemi oluşturmakta. Parti ve benzeri ortamlarda en fazla tercih edilen giysiler, pullu giysiler oldu.

2) Dizüstü çizmeler 2023 sonbahar kış trendleri için odak noktası oldu. Pek çok renkte, modelde ve desende üretilen çizmeler, moda severler tarafından yoğun ilgi görüyor.

3) Kış podyumlarında en fazla tercih edilen renk beyaz oldu. Trendi yakalamanın en kolay yolu beyazı tercih etmek. Giysilerin katmanları ve dokuları ile yapılan küçük dokunuşlar, aksesuarlarla birleşerek modayı yeni baştan oluşturuyor.

4) Pembe koleksiyonu 2023 sonbahar kış trendleri arasında heyecan oluşturdu. Pek çok model ve renkte tasarlanan pembe koleksiyonu, trendler arasındaki yerini korumakta.

5) Hayvan baskılı parçalar macera dolu bir moda dünyasını beraberinde getiriyor. Cüretkar, fevkalade, havalı ve asi bir görünüm oluşturan hayvan baskılı stiller göz dolduruyor.

6) Dünya modasına ayak uydurabilmek için tercih edilebilecek renk mavi. Pek çok yorumda da olduğu gibi mavi renk; açık, özgür ve berrak bir gökyüzünü anımsatıyor. Birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de mavi serüveni devam ediyor.

7) Hayvan kürkü tercih edenlerin sayısı hızla azalmakta. Bu nedenle tasarımcılar suni kürk üretiminde devrim oluşturmaya başladı. Bulanık bir görünüm oluşturan suni kürkler, dokuları ve sıra dışı renkleriyle görenlerde albeni etkisi oluşturuyor.

8) Takım elbiselerde renk ve model çeşitliliği trend olmasına neden oldu. Takım elbiselerin elektrik yeşili, kraliyet mavisi ve neon sarısı renkleri sezonun tercih edilen renkleri arasında yer almakta.

9) Okul için kıyafet tercihlerinde en fazla başvurulan parçalardan biri ekoseli ceket oldu. Bunun yanı sıra pileli etekler ve kravatlar da kolej klasikleri kategorisinde trend oldu.

10) Yamaç yapmak ya da kayak yapmak her zaman olduğu gibi günümüzde de oldukça fazla tercih edilen spor türleri arasında yer almakta. İster yamaç ister kayak yapın, puffer mont ile hem şık hem de zarif bir görünüm sergileyeceksiniz. Pek çok parça ile uyum içerisinde olabilen puffer montlar, hit olmaya devam ediyor.

11) 2023 kış trendleri arasında geçmişten gelen 70’lerin punk rocker estetiği de yer alıyor. Bilhassa kış aylarının trendi olan stil, favori olmaya hazırlanıyor.

12) 2023 sonbahar kış trendleri arasında dikkat çeken diğer bir parça; siyah deri. Güçlü siluetler siyah deri ile birleştiğinde ortaya yeni bir moda çıkıyor.

13) Yere kadar uzanan ceketler, 2023 kış trendleri arasında da hit almaya devam ediyor. Maksimum giyilebilirlik için tercih edilen uzun ceketler, canlı renklerle daha fazla heyecan veriyor.

Kombin Tasarımı Nasıl Oluşturulur?

Kombin Tasarımı
Kombin Tasarımı

2023 kış trendleri için pek çok parça bulunmaktadır. Modayı takip etmek oldukça kolay gözükse de pek çok tasarımcıyı takip etmek kimi zaman kolay olmayabilir. Nitekim birçok tasarımcı bulunmakta ve pek çok yeni parça piyasaya sürülmekte.

Belirli parçalar ve renkler başlıca trendleri oluştursa da kendi modanızı oluşturmanız da mümkün. Bunun için iyi bir tasarım gözünüzün olması yeterli. Birbiri ile uyumlu parçalardan güzel görünüm elde edebilirsiniz. Ya da birbirine zıt parçalardan ortaya sıra dışı bir güzellik çıkartabilirsiniz.

Kombin seçimleriniz tarzınızı ortaya çıkartacak. Nitekim beyaz ve mavi renk tonları 2023 sonbahar kış trendleri arasında yer almakta. Tarzınıza göre renk kombinlerini birleştirebilir, farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca tasarımcıları ve markaları yakından takip ederek, kombin seçimlerinde yardım alabilirsiniz. Bu sayede kolay ve hızlı bir şekilde modaya kendi tarzınız ile uyum sağlayabilirsiniz. Belki de yeni trendleri siz oluşturabilirsiniz. Bunun için tek yapılması gereken tasarım gözünüzün açılması ya da geliştirilmesidir.

Bizi İnstagram’da takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/yeniumitmodelistlik/

Tıkla puan ver
[Total: 4 Average: 3.8]